123_edited_edited_edited.jpg

NIEUWS VAN NOBILEX

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. We sturen u ééns per maand een e-mail met de laatste ontwikkelingen.

 
Live Show Recording

NOBILEX GAAT SAMEN MET NOTARIEEL SOFTWARELEVERANCIER NOTIS

11 augustus 2020

Op 6 augustus 2020 zijn Nobilex en Notis officieel samen gegaan. Deze samenwerking is ontstaan vanuit eenzelfde visie: 'de beste software bieden, dóór en vóór het notariaat'.
Nobilex werkt met de nieuwste technieken en maakt het zo voor haar cliënten mogelijk te voldoen aan de eisen van deze tijd en zelfs vooruit te lopen op alle ontwikkelingen, nu en in de toekomst.

NOBILEX NEEMT ATREDIS OVER

1 juli 2020

Notarieel softwareleverancier Nobilex heeft op 1 juli 2020 de softwareleverancier Atredis overgenomen. Atredis biedt een notarieel softwarepakket dat door diverse notariskantoren gebruikt wordt. Nobilex directeur Rob van Weeghel legt uit waarom hij deze stap zet: “De medewerkers van Atredis hebben veel kennis van notariële software. Daarnaast heeft Nobilex een organisatie die continuïteit biedt voor de Atredis klanten. Wij kunnen nu de gezamenlijke klanten nog beter van dienst zijn.”

NOBILEX BIEDT DE TOTAALOPLOSSING VOOR HET NOTARIAAT

Mei 2020

Meer efficiency, meer overzicht, sneller en beter kunnen werken, in minder tijd. Dat biedt Nobilex, het notarieel software platform van en voor notarissen. “De behoefte aan innovatie binnen het notariaat is hoog, vanuit die insteek is Nobilex ontstaan”, zegt directeur Rob van Weeghel.

Bij de ontwikkeling van Nobilex is nauw samengewerkt met notarissen met passie voor het vak. Zij weten als geen ander wat er op het kantoor gebeurt en hoe die processen efficiënt en overzichtelijk kunnen worden ingericht. “Daardoor is Nobilex vooral taakgericht geworden”, legt Van Weeghel uit. “Zo weet je bijvoorbeeld dankzij Nobilex veel sneller en beter wie waar mee bezig is.”

OOK HET NOTARIAAT WERKT NU VANUIT HUIS, HOE GAAT DAT STRAKS VERDER?

31 Maart 2020

In december schreef ik dat remote meetings één van de dingen is die het notariaat van andere markten kan leren. Dat was toen, drie maanden geleden, nog iets wat niet of nauwelijks gebeurde. Inmiddels is het noodgedwongen de nieuwe werkelijkheid geworden. De driver achter digitale transformatie kwam uit onverwachte hoek in de vorm van het Corona-virus.

NOBILEX IS GECERTIFICEERD VOOR ECH

27 februari 2020

De eerste volledige kantoorversie van het nieuwe notariële softwarepakket Nobilex wordt begin Q2 2020 opgeleverd. Recent is een nieuw blok functionaliteit opgeleverd: de ECH integratie. Op 26 februari 2020 werd Nobilex succesvol gecertificeerd voor ECH. De ECH functionaliteit heeft een logische plaats gekregen in de software.

COMPLIANCE VOOR NOTARISKANTOREN

12 februari 2020

Sinds de invoering van de AVG wetgeving is in veel markten compliance een belangrijk onderwerp geworden. Rond de invoering in 2018 waren sommige organisaties nog in de veronderstelling dat de AVG betrekking had op software en op mailinglijsten. Inmiddels weten de meeste organisaties dat om AVG-compliant te werken, de bedrijfsprocessen goed moeten zijn ingericht.

HET AFTELLEN IS BEGONNEN

15 januari 2020

Januari is een mooie tijd om terug te blikken en vooruit te kijken. Zelf ben ik in december 2019 bij Nobilex gestart en ik heb in deze korte tijd goed zicht gekregen op alle ontwikkelingen van het afgelopen jaar en wat ons dit jaar te wachten staat. Met als eerste grote ontwikkeling de lancering van de volledige versie van Nobilex.

WAT KAN HET NOTARIAAT LEREN VAN ANDERE MARKTEN?

17 december 2019

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan bij internationale softwarebedrijven. Ik kwam daar dingen tegen waar het notariaat voordeel bij kan hebben. Nu ik weer actief ben in het notariaat pas ik die ervaring graag toe.

VERDER IN HET NOTARIAAT

2 december 2019

Recent ben ik gestart met een nieuwe uitdaging in een voor mij vertrouwde markt. Ruim drie jaar geleden heb ik de notariële softwaremarkt en ook Nederland verlaten. In Dublin en Londen heb ik ervaring opgedaan bij een aantal verschillende softwareleveranciers. Nu keer ik terug naar de notariële softwaremarkt.

 

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Vul hieronder uw gegevens in dan houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Nobilex. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.