AdobeStock_181468927.jpg

NOBILEX SOFTWARE

Innovatieve notarissoftware gebouwd met de nieuwste technieken

 
 

HET NOBILEX PLATFORM

Nobilex is een notarieel software platform waarmee u toegang heeft tot alles waar een modern notariskantoor over moet beschikken. U krijgt modern en uitgebreid relatiebeheer en dossierbeheer. Daarnaast krijgt u de beschikking over een eenvoudig te gebruiken documentgenerator waarmee u in één keer meerdere documenten kunt samenstellen. U kunt sjablonen gebruiken van de KNB, SDU, Praktijkgenerator, EstatePlanning Expert of u kunt uw eigen kantoorsjablonen slim automatiseren. Het pakket is gekoppeld aan een moderne financiële boekhouding waar ook uw boekhouder blij mee zal zijn.

Nobilex Laptop.jpg
Vector Smart Object-01.png

MODERNE NOTARIËLE PROCESSEN VEREENVOUDIGD

Nobilex heeft het notariële werkproces geautomatiseerd. Recherches worden met één druk op de knop uitgevoerd voor alle beschikbare registers. U werkt efficiënt samen met collega’s en cliënten doordat u altijd inzicht heeft in de laatste aanpassingen.

DOSSIERBEHEER

Nobilex heeft een overzichtelijk dossierbeheer. Door de slimme en snelle zoekfunctionaliteit vindt u altijd direct wat u nodig heeft. Lopende dossiers en zaken staan op het dashboard. In een dossier worden automatisch taken klaargezet waardoor u geen handelingen vergeet.

Nobilex beschikt over alle nodige koppelingen met registers zoals CDR, BRP, CIR/CCBR, ECH, KvK, Kadaster en meer. U kunt binnen een dossier met één klik al deze registers bevragen. De bewijsstukken worden automatisch opgeslagen in het dossier. 

icon2-01_edited.png
icon1-01_edited.png

RELATIEBEHEER

Met de relatiebeheermodule vergeet u nooit meer een belangrijke klant. Vanuit Outlook slaat u e-mails direct op bij de juiste relatie en in het juiste dossier. U heeft een overzicht van alle contactmomenten inclusief telefoongesprekken en afspraken. 

E-mails en brieven opstellen ging nog nooit zo snel. Alle klantgegevens worden automatisch ingevuld. 

Partijen maakt u eenvoudig aan op basis van de KvK of BRP. U kunt relaties tussen personen automatisch bijwerken op basis van de BRP gegevens. 

DOCUMENTGENERATOR

Één van de mooiste onderdelen van Nobilex is de supersnelle documentgenerator. U krijgt de beschikking over een uitgebreide set modellen. Daarnaast kunt u uw eigen modellen eenvoudig automatiseren. U koppelt vragen aan uw model, waardoor de juiste tekst wordt ingevoegd. 

Natuurlijk heeft u de volledige vrijheid en controle doordat u in Word alle akten kan nabewerken. Dankzij de Word invoegtoepassing kunt u ook wanneer u een akte op het laatste moment aanpast getallen, bedragen en oppervlakten laten uitschrijven. 

icon3-01_edited_edited.png
Office-365.jpg

INTEGRATIE MET MICROSOFT OFFICE365

Naast de notariële software maken uw medewerkers intensief gebruik van Microsoft Office. Daarom heeft Nobilex zogenaamde invoegtoepassingen ontwikkeld. Zo kunt u in Microsoft Word op dezelfde manier de voluit functies gebruiken als in Nobilex, waardoor u ook op het laatste moment eenvoudig aanpassingen kunt maken aan een akte. Ook in Microsoft Outlook is er een slimme invoegtoepassing beschikbaar waardoor u bij een e-mail direct openstaande dossiers behorende bij de betreffende cliënt ziet. U kunt de e-mail dan met één klik opslaan in het dossier.

EEN MODERNE BOEKHOUDING VAN TWINFIELD

Nobilex wordt gekoppeld aan het boekhoudpakket van WoltersKluwer Twinfield. Uw kantoor en boekhouder wordt begeleid en er wordt een migratie uitgevoerd van financiële gegevens. Met Twinfield opent er een wereld van mogelijkheden voor uw kantoor waaronder het automatisch herkennen van inkoopfacturen, real-time financiële overzichten in een management dashboard, en veel meer. U kunt blijven werken met uw grootboekschema, of u kunt ervoor kiezen het schema om te nummeren waardoor u de financiële administratie kunt opschonen.

Headerfoto-Twinfield-Boekhouden_edited.j